επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Σύσκεψη για τους υποβιβασμούς, καταργήσεις σχολείων από τον δήμαρχο Καλαμπάκας

Χωρίς την αναμενόμενη προσέλευση των συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Καλαμπάκας έγινε η προγραμματισμένη συνέλευση το Σάββατο 19 Μαρτίου το απόγευμα στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
Παρών οι Σύλλογοι Γονέων Καστρακίου, Βασιλικής, Θεόπετρας, Διάβας και 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας που έχουν και πρόβλημα με τους υποβιβασμούς και καταργήσεις, λίγοι γονείς, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Δημ. Σακελλαρίου, ο
αντιδήμαρχος κ. Δημ. Γκανούλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Δήμου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λύπας, ο πρόεδρος των Δασκάλων κ. Τσιούμας Ιωάννης, εκπαιδευτικοί, πρόεδροι τοπικών Συμβουλίων, κ.α.
Μεγάλη η απουσία άλλων συλλόγων γονέων από σχολεία της περιοχής, που παρόλο που για την ώρα δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, ίσως αύριο θα το έχουν και αυτοί.
Στην σύσκεψη αποφασίστηκε μετά από τοποθετήσεις, να εκδοθεί ένα ψήφισμα την ερχόμενη Δευτέρα, προς την Δημοτική Αρχή και στην συνέχεια προς διαφόρους αποδέκτες και να συσταθεί μια επιτροπή αποτελούμενη από Δημοτικούς Συμβούλους και εκπροσώπους των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων με επικεφαλής τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Δημήτρη Σακελλαρίου για τις περαιτέρω ενέργειες - κινητοποιήσεις.