επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Την Πέμπτη 10-03-11 λήγει η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για την αποστολή του Επιμελητηρίου Τρικάλων στην Ιταλία

Έως την Πέμπτη 10-03-11 η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για την Επιχειρηματική Εκπαιδευτική Αποστολή του Επιμελητηρίου Τρικάλων στην Ιταλία

Το Επιμελητήριο Τρικάλων, σας ενημερώνει ότι από 27-03-2011 έως 08-04-2011 προγραμματίζει τη διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής στην Ιταλία και συγκεκριμένα στις περιοχές Pescara και Rimini, για εκπαιδευτική κατάρτιση με θέμα «Οινογνωσία – Παράγοντας Αναβάθμισης του Τουριστικού Προϊόντος».


Οι επιχειρηματίες του κλάδου παροχής υπηρεσιών που δύναται να συμμετάσχουν είναι ιδιοκτήτες καφέ-μπαρ, εστιατορίων-ταβερνών και ξενοδοχείων που διαθέτουν εστιατόριο. Επιστρέφοντας θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν κατάλληλα τις καινούργιες γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρίες κάνοντας ανταγωνιστικότερες τις επιχειρήσεις τους αναβαθμίζοντας την ποιότητα της παροχής υπηρεσιών και κατ’ επέκταση το τουριστικό προϊόν της περιοχής.
Τα έξοδα της επιχειρηματικής αποστολής (δαπάνες μετακίνησης, διανυκτέρευσης, διατροφής) χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης – Leonardo Da Vinci.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στην επιχειρηματική εκπαιδευτική αποστολή, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Τρικάλων έως την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011.