επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Αυξημένη κίνηση στα ΚΤΕΛ Τρικάλων

Αυξημένη κίνηση παρατηρήθηκε από την περασμένη Παρασκευή στο οδικό δίκτυο του νομού Τρικάλων με εκατοντάδες πολιτών να δράττουν της ευκαιρίας και να λαμβάνουν το δρόμο για κάποιο τουριστικό προορισμό. Επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία Τρικάλων για την διευκόλυνση των οδηγών μετά και τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή μας. Αυξημένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες ήταν και η κίνηση στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων με την πληρότητα των επιβατών να κινείται σε υψηλά επίπεδα. Αν και
αρχικά οι άστατες καιρικές συνθήκες προκάλεσαν το φόβο και στο ΚΤΕΛ για την ματαίωση επισκέψεων στην περιοχή μας, εντούτοις ευτυχώς διαψεύστηκαν, καθώς οι περισσότεροι αψήφησαν τον καιρό και αποφάσισαν να βρεθούν στα Τρίκαλα.

«Η κίνηση είναι αυξημένη τις τελευταίες ημέρες. Ο κόσμος είναι σαφώς περισσότερος από το προηγούμενο διάστημα. Σαφώς διαφέρει η κατάσταση, κάτι που ήταν αναμενόμενο γι’ αυτό και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού», σημείωσε ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Τρικάλων Α.Ε. κ. Δημήτρης Νιαβής.

Για την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού ναυλώθηκαν έκτακτα λεωφορεία από το μεσημέρι της Παρασκευής, αλλά και χθες, ενώ ανάλογη εικόνα θα επικρατήσει και την Καθαρή Δευτέρα, αν αυτό απαιτηθεί.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι εκδρομείς για τα δρομολόγια προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν το ΚΤΕΛ για να καταφτάσουν στα Τρίκαλα από άλλες περιοχές της χώρας μας.

Το γεγονός αυτό συντέλεσε, ώστε να δοθεί μια μικρή οικονομική ανάσα στο ΚΤΕΛ μετά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, όπως και πολλοί άλλοι επιχειρηματικοί κλάδοι, ανά την χώρα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Ερευνα