επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Αποχή εργοληπτών από τους διαγωνισμούς των Δημοσίων Eργων μέχρι 22 Μαρτίου

Οι Εργολήπτες Δημοσίων Έργων κατά τη χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποίησαν στα γραφεία του Τ.Ε.Ε. – Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας στη Λάρισα με θέμα «ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ – Παρόν και Μέλλον των ΜικροΜεσαίων εργοληπτικών επιχειρήσεων της Περιφέρειας – Δημόσιες Τεχνικές Υπηρεσίες – Ν/Σ ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ.», αποφάσισαν κλιμάκωση κινητοποιήσεων και αποχή από τους διαγωνισμούς των Δημοσίων Έργων μέχρι και την Τρίτη 22 Μαρτίου.
Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν:
1. Τα Προεδρεία των Περιφερειακών Τμημάτων Τ.Ε.Ε.:

. Τ.Ε.Ε. – Κεντρικής και Δυτ. Θεσσαλίας
. Τ.Ε.Ε. – Τμήματος Ανατ. Στερεάς Ελλάδας
. Τ.Ε.Ε. – Τμήματος Μαγνησίας
. Τ.Ε.Ε. – Τμήματος Ευβοίας
2. Τα Προεδρεία ΕΜΔΥΔΑΣ Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας & Ευβοίας
3. Τα Προεδρεία των κάτωθι εργοληπτικών οργανώσεων:
. Σ.Ε.Δ.Ε. Ν. Λάρισας
. Σ.Ε.Δ.Ε. Ν. Μαγνησίας
. Σ.Ε.Δ.Ε. Ν. Καρδίτσας
. Σ.Ε.Δ.Ε. Ν. Τρικάλων
. Σ.Ε.Δ.Ε. Ν. Φθιώτιδας
. Σ.Ε.Δ.Ε. Ν. Ευβοίας
. Τμήματα της ΠΕΔΜΕΔΕ Μαγνησίας – Φθιώτιδας – Βοιωτίας – Ευβοίας.
Η σύσκεψη είχε ως στόχους:
α. Τη διαμόρφωση ενός κοινού πλαισίου θέσεων
β. Τον συντονισμό επί ενός κοινού πλαισίου ενεργειών
γ. Τη διαμόρφωση ενός πλαισίου διαρκούς συνεργασίας σχετικά με το θέμα των Δημ. Έργων, όλων των εμπλεκομένων φορέων της γεωγραφικής ενότητας.
Πέραν των κοινών αποφάσεων που ελήφθησαν, ειδικότερα τα παρευρισκόμενα Προεδρεία των τοπικών Συνδέσμων και σχετικά με το πλαίσιο των αγωνιστικών κινητοποιήσεων συμφώνησαν:
1. Να στηρίξουν τον αγώνα που έχει αρχίσει ο τοπικός Σύνδεσμος Λάρισας, με αποχή πλέον όλων των εργοληπτικών επιχειρήσεων, όλων των τοπικών Συνδέσμων, από τους διαγωνισμούς των Δημοσίων Έργων μέχρι και την Τρίτη 22 Μαρτίου 2011.

2. Να πραγματοποιηθούν Γενικές Συνελεύσεις στις έδρες των τοπικών συνδέσμων για εκτίμηση της δημιουργηθείσας κατάστασης και καθορισμό της περαιτέρω στάσης μας.

3. Όλοι συμφώνησαν να γίνουν κινητοποιήσεις, στην ζώνη ευθύνης τους και σύμφωνα με τα οριζόμενα από τις καταστατικές τους διατάξεις.Larissanet