επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Δωρεά 3000 € της οικογένειας Γεωργίου Χρ. Οικονόμου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Τρικκαίων

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημοσίως τον κ. Γεώργιο Χρ. Οικονόμου για τη δωρεά τριών χιλιάδων ευρώ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων. Είναι σαφές πως σε μια εποχή σκληρή και δύσκολη για τους περισσότερους Έλληνες, σε μια χρονική στιγμή που τα οικονομικά προβλήματα δεν αφήνουν ανεπηρέαστους ούτε τους ανθρώπους μα ούτε και τις υπηρεσίες που βρίσκονται με κάθε τρόπο κοντά στον Πολίτη, η δωρεά του ποσού των 3000 € στη Δημοτική Βιβλιοθήκη αποτελεί έμπρακτη απόδειξη γενναιοδωρίας ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύει τη
μεγάλη ευαισθησία σας για τον πολιτισμό και ειδικά για το βιβλίο. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη, με αυτά τα χρήματα, σταδιακά, θα εμπλουτίσει με καινούργιους τίτλους κυρίως το Παιδικό Τμήμα της και το Τμήμα της Λογοτεχνίας για ενηλίκους.

Η ενέργειά σας αυτή, η οποία ευχόμαστε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση, συμβάλλει με καθοριστικό τρόπο στη διάδοση της φιλαναγνωσίας στους συμπολίτες μας, καθώς και τη διαμόρφωση καλύτερου και ποιοτικότερου μορφωτικού επιπέδου της κοινωνίας μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας βεβαιώνουμε πως η δωρεά σας θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.