επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

«Η μοναδική θέση του Παπατόλια είναι η φυγή»

«Οι συνεχείς αποχωρήσεις του κ. Παπατόλια από τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου αποκαλύπτουν ότι η πολιτική του μοναξιά επεκτείνεται και εμβαθύνεται. Πλέον δεν είναι απομονωμένος μόνο από τις υπόλοιπες παρατάξεις αλλά ακόμη και από τους ίδιους τους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξής του».Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ενωτικός συνδυασμός «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» και συνεχίζει:«Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο κ. Παπατόλιας προχώρησε στην καινοφανή πράξη να αποχωρήσει από τον δεύτερο γύρο της
 ψηφοφορίας για την εκλογή του «Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης» επειδή εκτίμησε ότι θα υπάρξουν διαρροές από τους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξής του και συνεπώς φοβήθηκε τον αντίκτυπό τους στην κοινωνία της Θεσσαλίας.

Για τον λόγο αυτό έσπευσε αμέσως με ανακοίνωσή του να διαστρεβλώσει την αλήθεια.

Η αλήθεια, λοιπόν, είναι ότι ο κ. Παπατόλιας είναι ο μοναδικός επικεφαλής παράταξης που επέλεξε να μην πάρει μέρος στη σύσκεψη των επικεφαλής των παρατάξεων που συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης κ. Κ. Αγοραστός μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου γύρου της ψηφοφορίας για την εκλογή «Συμπαραστάτη».

Η αλήθεια είναι επίσης ότι ο κ. Παπατόλιας είτε αποχωρεί από τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου είτε απέχει από τις ψηφοφορίες που διεξάγονται σ’ αυτό.

Η μοναδική καθαρή θέση του είναι η φυγή.

Ούτε για το περιβάλλον είχε θέσεις, ούτε για τα σχολεία κατέθεσε πρόταση για το ποια πρέπει να κλείσουν στη Μαγνησία όπως ισχυριζόταν ότι θα πράξει πριν το Περιφερειακό Συμβούλιο ούτε στις συζητήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων για τον «Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης» μετείχε. Ακόμη και την πρόταση που ο κ. Παπατόλιας κατέθεσε στον πρώτο γύρο της ψηφοφορίας για την εκλογή «Συμπαραστάτη», ο ίδιος δεν τη στήριξε στον δεύτερο γύρο!

Πως λοιπόν ο κ. Παπατόλιας σέβεται τις δημοκρατικές διαδικασίες; Δια της φυγής;

Πως λοιπόν νομίζει ότι υπηρετεί τους πολίτες της Θεσσαλίας που όρισαν την παράταξή του στη θέση της μείζονος μειοψηφίας; Δια της φυγής;

Πως λοιπόν θεωρεί ότι θα επιτευχθεί η συναίνεση; Δια της φυγής;

Τελικά, πως νομίζει ότι θα δρομολογηθούν λύσεις στα οξυμμένα προβλήματα της Θεσσαλίας; Δια της φυγής;»